Geen I Know What You Did Last Summer seizoen 2

Komt er een I Know What You Did Last Summer seizoen 2? Amazon Studios heeft die vraag onlangs met ”nee” beantwoord.

Slasher serie I Know What You Did Last Summer wordt na slechts één seizoen gecanceld. Zo melden verschillende media in een nieuwsbericht. Het ging hier om een reeks die was gebaseerd op het boek uit 1973 en de gelijknamige film uit 1997.

Geen I Know What You Did Last Summer seizoen 2

I Know What You Did Last Summer werd gemaakt door Sarah Goodman, die het samen met Neal H. Moritz (Fast and the Furious) en Aquaman regisseur James Wan produceerde.

De serie heeft rollen voor Madison Iseman (Jumanji: The Next Level), Brianne Tju (Light as a Feather), Bill Heck (I’m Your Woman), Ashley Moore, Fiona Rene (Stumptown), Sebastian Amoruso (Solve), Brooke Bloom (Homecoming) en Cassie Beck (Connecting).

Het uitblijven van een tweede seizoen is niet heel verassend. De reeks kreeg voornamelijk matige recensies en werd bekritiseerd vanwege de plotgaten. Er was echter niet zozeer sprake van een open einde, waardoor het eventueel nog de moeite waard is om de serie te bekijken.

I Know What You Did Last Summer kijken

Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje – en van zichzelf.

Zowel de serie als de originele I Know What You Did Last Summer film en een van diens vervolgen zijn via Amazon Prime video te bekijken.
Powered by
JustWatch

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.