Gelekte Captain Marvel concept art toont Carol Danvers & Nick Fury

Een nieuwe serie concept art voor Captain Marvel is gelekt en geeft ons een blik op Carol Danvers samen met een jonge Nick Fury. Hoewel Marvel Studios‘ Ant-Man and the Wasp volgende maand de derde fase van het Marvel Cinematic Universe afsluit, kijken vele fans uit naar de solofilm Captain Marvel en Avengers 4.

Het verhaal volgt Carol Danvers terwijl ze een van de machtigste helden van het universum wordt, wanneer de aarde wordt gevangen in het midden van een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Captain Marvel speelt zich af in de jaren 90 van de vorige eeuw en is een compleet nieuw avontuur in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe.

De film heeft hoofdrollen voor Brie LarsonBen MendelsohnSamuel L. JacksonJude LawGemma ChanLashana LynchAlgenis Perez SotoRune TemteMcKenna GraceDjimon Hounsou en Lee Pace zullen wederom hun rollen spelen uit Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ten slotte keert Clark Gregg terug als Agent Phil Coulson!

Anna Boden en Ryan Fleck zullen de film regisseren. Captain Marvel gaat op 8 maart 2019 in première.

Captain Marvel Captain Marvel Captain Marvel Captain MarvelCaptain Marvel

Hieronder zie je ook andere concept-art van een aantal personages uit Avengers 4, met Mark Ruffalo‘s Hulk en Jeremy Renner‘s Hawkeye, Don Cheadle‘s War Machine, Bradley Cooper’s Rocket en Karen Gillan‘s Nebula en Josh Brolin‘s Thanos.

Captain MarvelCaptain MarvelCaptain Marvel