Gemini Man te zien in 3D+ in HFR | Nieuwe featurette

Filmmaker Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) komt in oktober met een geheel nieuwe bioscoopervaring; Gemini Man in 3D+ in HFR (High Frame Rate). Bekijk hieronder de nieuwe featurette. De film geeft bezoekers een indrukwekkende 3D-ervaring, met 3D+ zit je middenin de actie. In de meeste zalen zal Gemini Man te zien zijn in 3D+ met 60 frames per seconde en de Dolby Cinema-zalen vertonen de film in 3D+ met maar liefst 120 frames per seconde.

Gemini Man zal in de Nederlandse bioscopen te zien zijn in de volgende formaten: 2D, 3D+ in HFR, Dolby Cinema 3D+ in HFR (120 frames per seconde), IMAX, IMAX 3D+ in HFR, ScreenX, 4DX en MX4D. De kwaliteit is haarscherp en nog nooit eerder vertoond in Nederlandse bioscopen. The Hobbit-films waren te zien met 48 frames per seconde.

De film is opgenomen in het maximale frame rate van 120 frames per seconde. Het is een nieuwe stap in de ontwikkeling van de cinematography en geeft de toeschouwer de meest fascinerende ervaring ooit.

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian).

Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario is geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!).

Gemini Man draait vanaf 10 oktober in de bioscoop in 2D, 3D+, 4D, IMAX en Dolby Cinema.