Gentleman Jack seizoen 2 trailer

HBO Max heeft de trailer vrijgegeven voor Gentleman Jack seizoen 2. Deze zal vanaf 25 april 2022 te zien zijn op HBO Max, bijna drie jaar na het debuut van het eerste seizoen. De reeks is een coproductie met BBC en zal tevens te zien zijn op BBC One. De serie gaat over de echte historische figuur Anne Lister. Ze woonde in de jaren 1800 in Yorkshire en was niet alleen bekend om het tarten van maatschappelijke stereotypen over vrouwen en zaken, kledingstijl, maar hield ook een gecodeerd dagboek bij van haar romances met vrouwen.

De Gentleman Jack seizoen 2 trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont de terugkeer van Suranne Jones en Sophie Rundle als Anne Lister en Ann Walker. Het belicht de escalerende romance van Lister en Walker terwijl ze van plan waren eindelijk samen te leven. Ondertussen, terwijl de ambities van Lister blijven groeien, moet ze omgaan met potentiële vijanden die worden bedreigd door haar aanwezigheid.

Gentleman Jack seizoen 2 trailer

Gentleman Jack seizoen 2 trailer

In 1832 keert de landeigenaar en industrieel Anne Lister terug naar haar voorouderlijk huis Shibden Hall, in Halifax, na een lange periode van reizen, studeren en sociaal klimmen. Om het lot van haar vervaagde voorouderlijk huis te veranderen en Shibden Hall in zijn oude glorie te herstellen, moet Anne haar kolenmijnen heropenen en goed trouwen. Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw te trouwen. Het verhaal onderzoekt Anne’s relaties thuis met haar familie, haar bedienden, haar huurders en haar industriële rivalen; en het belangrijkste, met haar vrouw, de rijke erfgename Ann Walker.

De hoofdrollen worden gespeeld door Suranne Jones, Sophie Rundle, Joe Armstrong, Amelia Bullmore, Rosie Cavaliero, Gemma Whelan, Gemma Jones, Timothy West, Tom Lewis, Jodhi May, Stephanie Cole, Peter Davison, Shaun Dooley, Vincent Franklin, Katherine Kelly, Derek Riddell, Joe Armstrong, Anthony Flanagan en George Costigan.

Gentleman Jack is een historische dramaserie gemaakt door Sally Wainwright. De serie is gebaseerd op de verzamelde dagboeken van Anne Lister, die meer dan vier miljoen woorden bevatten en grotendeels in geheime code zijn geschreven, waarmee een leven lang lesbische relaties worden gedocumenteerd.

Wainwright en Jones zijn uitvoerende producenten naast Faith Penhale, Will Johnston en Ben Irving. Phil Collinson en Stella Merz zijn producenten. De regisseurs van seizoen 2 zijn Edward Hall, Amanda Brotchie en Fergus O’Brien.

Gentleman Jack is een coproductie van BBC One en HBO. De serie ging in première op 22 april 2019 in de Verenigde Staten, en in het Verenigd Koninkrijk op 19 mei 2019.

Gentleman Jack seizoen 2 is vanaf 25 april 2022 te zien op HBO Max.


Neem hier een abonnement op HBO Max en kijk de serie! 


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter