Gerard Butler & Mike Colter moeten een crash overleven in de actie film Plane

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Plane, de aankomende actiethriller met in de hoofdrol Gerard Butler en Mike Colter die samenwerken om terroristen te bestrijden op een onbekend eiland. De film heeft momenteel geen exacte releasedatum, maar zal naar verwachting in 2023 in de bioscoop verschijnen.

De video toont een commercieel vliegtuig dat een noodlanding maakt op een eiland nadat het door de bliksem is geraakt. Buiten het medeweten van hen, is het eiland een door oorlog verscheurde locatie vol rebellen, die van de gelegenheid gebruik maken om buitenlandse passagiers te ontvoeren. Nu is het aan de piloot en een veroordeelde om ze te redden voordat het te laat is.

Plane film

Plane film

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt in een storm terecht waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hierdoor is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een Filipijns eiland. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militie die het op zijn vliegtuig en de inzittenden gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig zet Ray alles op alles om zijn passagiers in leven te houden.

Plane wordt geregisseerd door Jean-François Richet (Blood Father) op basis van een scenario door Charles Cumming en J.P. Davis.

Met in de hoofdrollen Gerard ButlerMike Colter, Daniella Pineda, Yoson An en Tony Goldwyn.

De film Plane is vanaf donderdag 26 januari 2023 in de bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter