Ghostbusters: Afterlife vanaf 18 november in de bioscoop

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Ghostbusters: Afterlife. Deze kun je hieronder bekijken. Ghostbusters: Afterlife draait vanaf 18 november in de bioscoop.

 

Ghostbusters Afterlife in de bioscoop

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

De 12-jarige Mckenna Grace (Captain Marvel, Annbelle Comes Home) speelt de hoofdrol in Ghostbusters: Afterlife, terwijl Carrie Coon (The Leftovers) haar moeder speelt. Paul Rudd (Avengers: Endgame, Ant-Man and the Wasp) en Finn Wolfhard (Stranger Things, IT) spelen tevens rollen in de film. Daarnaast zal de originele cast van Ghostbusters terugkeren voor het vervolg, bestaande uit  Bill MurrayDan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Annie Potts.

Jason Reitman heeft de film geregisseerd op basis van een scenario dat hij samen met Gil Kenan (Monster House, Poltergeist) schreef. Reitman neemt de mantel over van zijn vader Ivan Reitman die de originele Ghostbusters (1984) en Ghostbusters 2 (1989) regisseerde. De jongere Reitman had ook een gedenkwaardige cameo in de tweede film.

Ghostbusters: Afterlife draait vanaf 18 november in Nederland de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter