Ghostbusters reünie in Reunited Apart met Josh Gad

Na The Lord of the Rings, The Goonies, Back to the Future en Splash is het nu tijd voor een Ghostbusters reünie. Reunited Apart, de quarantaine YouTube serie van acteur Josh Gad, komt met een Ghostbusters reünie in een aankomende aflevering. Gad deelde het nieuws in onderstaande tweet. Ghostbusters  reünie aflevering zal maandag 15 juni te zien zijn op YouTube.

Vooruitlopend op de langverwachte bioscooprelease van Sony Pictures’ Ghostbusters: Afterlife in maart 2021, zal de originele Ghostbusters-cast officieel worden herenigd in de volgende aflevering van Josh Gad’s quarantaineshow Reunited Apart.

Ivan en Jason Reitman komen samen met Gad in de nieuwe aflevering, samen met Bill Murray (Groundhog Day), Dan Aykroyd (Driving Miss Daisy), Ernie Hudson (Oz), Sigourney Weaver (Alien) en Annie Potts (Toy Story). De virtuele reünie zal Bryan Stevensons ‘Equal Justice Initiation’ ten goede komen als een manier om de strijd tegen raciale onrechtvaardigheden te ondersteunen die nog steeds voorkomt in de huidige samenleving.

Gehost door Gad, zal elke aflevering van Reunited Apart een van de vele goede doelen uitlichten. In vorige afleveringen waren reünies te zien van de cast van The Goonies, Back to the Future, Lord of the Rings en Splash. Reunited Apart with Josh Gad wordt geregisseerd door James Merryman, die samen met Meghan Monaco co-produceert. De webserie is uitvoerend geproduceerd door Taylor Stuewe en bewerkt door Will Newell. Het themalied wordt gezongen door Kate Anderson, die samen met Elyssa Samsel het themalied schreef. Openingscredits zijn van Ryan Kravetz.