Gina Rodriguez in eerste Miss Bala trailer

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Miss Bala, een remake van de film uit 2011 met in de hoofdrol Golden Globe winnaar Gina Rodriguez (Jane the Virgin, Carmen Sandiego) en Matt Lauria (Kingdom, Shaft). Bekijk de trailer hieronder.

Miss Bala

Het misdaaddrama is een remake van de gelijknamige, Mexicaanse film uit 2011 van Gerardo Naranjo.

Samen met haar beste vriendin geeft Gloria zich op voor een schoonheidswedstrijd. Ze besluit het later in een nachtclub te vieren, maar dan breekt er een vuurgevecht uit, ziet ze wie de schutters zijn en wordt vervolgens ontvoerd. Het blijken leden te zijn van een Mexicaans drugskartel. Ze beloven Gloria met haar vriendin te herenigen als ze een aantal klusjes voor hen uitvoert, waaronder het vervoeren van drugs. Al snel begint ze haar eigen plannetjes te smeden, wetende dat ze enkel zichzelf uit deze benarde situaties kan halen.

De film heeft tevens rollen voor Anthony Mackie, Aislinn Derbez, Cristina Rodlo en Ricardo Abarca. De remake is geregisseerd door Catherine Hardwicke op basis van een scenario door Gareth Dunnet-Alcocer. Vanaf 21 februari 2019 draait Miss Bala in de bioscoop.