Glass Onion: A Knives Out Mystery vanaf 23 december op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Glass Onion: A Knives Out Mystery. Deze kun je hieronder bekijken. Het is het tweede Benoit Blanc-avontuur, geregisseerd door Rian Johnson en met in de hoofdrol Daniel Craig.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix

In het vervolg op Knives Out reist detective Benoit Blanc af naar Griekenland om de lagen van een mysterie af te pellen waarbij een nieuwe cast een bonte verzameling van verdachten vormt.

Knives Out 2 wordt opnieuw geschreven en geregisseerd door Rian Johnson. Hij produceert de film samen met Ram Bergman via hun T-Street Productions-banner.

Daniel Craig zal zijn rol als privédetective Benoit Blanc opnieuw spelen en zal worden vergezeld door Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr, Jessica Henwick en Madelyn Cline.

Knives Out was in november 2019 in de bioscoop te zien en kreeg lovende recensies van critici, kreeg drie Golden Globe-nominaties en een Oscarnominatie voor Beste Originele Scenario, en was een groot succes aan de box office, met een brutowinst van meer dan $ 311 miljoen aan de wereldwijde kassa.

Netflix sloot eerder een deal voor de rechten voor een tweede en derde deel in deze franchise. De streamingservice heeft daar flink voor in de buidel moeten tasten: de Netflix betaalde $450 miljoen dollar voor de films.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is vanaf 23 december wereldwijd beschikbaar op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter