Godfather of Harlem vanaf 10 september op Ziggo

De misdaaddramaserie Godfather of Harlem zal vanaf 10 september te zien zijn op Ziggo Movies & Series. In deze misdaadserie zien we Oscar-winnaar Forest Whitaker als Bumpy Johnson, een beruchte gangster uit New York. Begin jaren zestig keert hij na een lange gevangenisstraf terug naar Harlem, waar inmiddels een nieuwe misdaadfamilie aan de macht is.

Godfather of Harlem op Ziggo

Godfather for Harlem vertelt het verhaal van criminele baas Bumpy Johnson (Whitaker), die in de vroege jaren 1960 na 10 jaar gevangenisstraf terugkeerde om de wijk terug te vinden waar hij ooit heerste. Deze is nu in puin en terwijl de straten worden bestuurd door de Italiaanse menigte, neemt Bumpy het op tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de brutale strijd vormt hij een alliantie met radicale predikant Malcolm X.

Naast Forest Whitaker (die Bumpy Johnson speelt) zien we ook Antoinette Crowe-Legacy als Elise, Ilfenesh Hadera als Mayme Johnsom, Vincent D’Onofrio als Vincent Giganter, Nigel Thatch als Malcolm X, Giancarlo Esposito als Adam Clayton Powell en Rafi Gavron als Ernie Nunzi.

Godfather of Harlem ging op 29 september 2019 in première op Epix. De serie is een prequel op de film American Gangster uit 2007. Whitaker is uitvoerend producent naast zijn Significant Productions banner Nina Yang Bongiovi, James Acheson en Markuann Smith samen met Chris Brancato (Narcos) en Paul Eckstein, die ook dienen als schrijvers voor het ABC Signature Studios-project.

Godfather of Harlem is vanaf 10 september te zien op Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter