Godzilla vs. Kong uitgesteld tot november 2020

Fans kijken reikhalzend uit op de komst van Godzilla vs. Kong, maar het lijkt er op dat ze nog wat langer moeten wachten. Volgens The Hollywood Reporter hebben Warner Bros. en Legendary besloten de releasedatum van de film uit te stellen. De studio’s hebben het vervolg verplaatst van 13 maart 2020 naar 20 november 2020.

Warner Bros.-voorzitter Toby Emmerich liet eerder ook doorschemeren dat de releasedatum uiteindelijk zou veranderen. Tijdens een conferentie in juni suggereerde Emmerich dat de film zou worden uitgesteld zodat ze ‘een A+ -film konden afleveren’.

De meest recente film in Legendary’s MonsterVerse, Godzilla: King of the Monsters, verscheen deze zomer in de bioscoop. Het eindigde met Godzilla die zijn rechtmatige plaats innam als de heerser van alle Titanen. Helaas was de film een ​​financiële teleurstelling, met een winst van slechts $385,9 miljoen, tegen een budget van $200 miljoen.

Adam Wingard regisseert Godzilla vs. Kong, dat dient als een vervolg op zowel King of the Monsters als Kong: Skull Island. De opnames begonnen afgelopen november. Millie Bobby Brown, Kyle Chandler en Zhang Ziyi zullen allemaal hun rol hernemen uit King of the Monsters. Enkele van de nieuwe castleden zijn Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Jessica Henwick, Demián Bichir en Rebecca Hall.