Good Omens | Zingende satanische nonnen verwelkomen de Antichrist

Volgende maand gaat Good Omens in première en nu heeft de Amazon-serie de talenten gerekruteerd van The Chattering Order of St. Beryl, een groep satanische a capella zingende nonnen, om de komst van de Antichrist te verwelkomen met hun liedje ‘Brand New Baby Smell’. Je kunt de video hieronder bekijken!

Deze onheilige a capella eerbetoon werd geschreven om het moment te gedenken en te vieren waarop The Chattering Order van St. Beryl hun ware doel realiseerden, om de pasgeboren baby Antichrist te vervangen voor de baby van een Amerikaanse ambassadeur. Gewapend met voorrechten en opvoeding, zou hij worden beschermd totdat hij zijn ware macht herkende. Dit is een lied over liefde voor een nieuwe baby en voor een nieuwe leider die zijn volledige potentieel nog moet ontketenen.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal die sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld zijn geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.. Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman.

Naast Sheen (Masters of Sex) en Tennant (Jessica Jones) zijn er rollen voor Jon HammJack Whitehall, Frances McDormandMichael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi, Nick Offerman, Mireille Enos en Miranda Richardson.