Gordon Ramsay: Uncharted seizoen 3

Leuk nieuws voor fans van Gordon Ramsay! National Geographic gaat vanaf volgende week vrijdag (13 augustus) van start met Gordon Ramsay: Uncharted seizoen 3.

Chef-kok Gordon Ramsay heeft niet alleen een grote bek, maar natuurlijk ook een geweldige passie voor koken, eten en alles eromheen. Liefhebbers kunnen vanaf 13 augustus genieten van het derde seizoen van de serie Gordon Ramsay: Uncharted. De eerste aflevering zal dan via National Geographic worden uitgezonden.

Gordon Ramsay: Uncharted seizoen 3

In Gordon Ramsay: Uncharted gaat de gelijknamige kok op wereldreis, om te kijken voor unieke locaties en te proeven van de lokale keuken. Ramsay maakt hierdoor kennis met culturen, eetgewoonten, bijzondere ingrediënten en chefs. Dit alles natuurlijk uit liefde voor eten! Tevens gaat hij aan einde van iedere aflevering een heuse kook battle aan met de lokale food legend, waarin Ramsay een eigen draai geeft aan de lokale keuken. Vervolgens beoordeelt een team van locals of het gerecht van Gordon wint van het origineel.

Gordon Ramsay Uncharted kijken

National Geographic kijken

Naast de reguliere televisie is National Geographic ook beschikbaar via enkele digitale televisie aanbieders. Tevens staan enkele programma’s op Disney+, maar zover wij weten nog geen enkele met Gordon Ramsay.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws op het gebied van film, series en documentaires? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Instagram, FacebookTwitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter