Gratis Disney+ uitproberen in Nederland

Disney heeft een leuke verrassing! Vanaf vandaag kan men in Nederland gratis gebruikmaken van Disney+! De service bestaat uit de collectie van The Walt Disney Company-merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. De streamingdienst lanceert officieel op 12 november. Vanaf die datum loopt de gratis proefperiode ook af en moet je €6,99 per maand betalen.

Disney+ is vanaf vandaag te downloaden als app. Inschrijven voor de gratis proefperiode kan hier via de website. Let wel dat je proefabonnement na 12 november automatisch wordt omgezet in een betaald abonnement. Daarnaast heeft Disney de exclusieve films en series nog niet op Disney+ gezet.

Disney zal de eigen producties, evenals Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic content plaatsen. Die laatste toevoeging is mogelijk, doordat Disney eigenaar is van Fox. Speciaal voor de streamingdienst zijn er ook nieuwe films en series in de maak. Denk aan een remake van Three Men and a Baby, een live-action remake van The Sword in the StoneLady and the TrampHoney, I Shrunk the Kids en series als The Muppets en High School Musical.

Van de Star Wars-content weten we dat de serie The Mandalorian en rondom het personage Cassian Andor (Diego Luna) te zien zullen zijn. Daarnaast zal al het materiaal rond de franchise te vinden zijn, waaronder de live-action films, van Star Wars: The Phantom Menace tot Star Wars: The Last Jedi. Ook animatiefilm Star Wars: The Clone Wars verschijnt op de streamingdienst.

Daarnaast zijn de Marvel-series rondom Loki en Scarlet Witch in ontwikkeling. Onlangs werd ook al bekendgemaakt dat men bezig is met een speciale Disney Villains serie welke exclusief op de service zal verschijnen.