Green is the New Black op Arrow seizoen 7 poster

Acteur Stephen Amell heeft de nieuwe poster onthuld voor het zevende seizoen van The CW superheldenreeks Arrow. Bekijk de poster hieronder!

Arrow

In de zesde seizoensfinale werd Oliver Queen gedwongen zichzelf te openbaren aan de wereld als de Green Arrow. Nu zal Oliver oog in oog komen te staan ​​met veel van de criminelen die hij achter de tralies plaatste, terwijl hij een nieuw thuis voor zichzelf bouwt in Slabside Maximum Security Prison. Oliver zal zich op een andere manier dan voorheen kwetsbaar voelen wanneer een mysterieuze nieuwe vijand zijn werk als Green Arrow begint te ontrafelen, hem uitdaagt zijn naam te zuiveren of het risico loopt alles te verliezen.

Arrow heeft hoofdrollen voor Stephen Amell als Oliver Queen, David Ramsey als John Diggle en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak. Colton Haynes keert terug als Roy Harper in het nieuwe seizoen, nadat hij een tijdje is weggeweest.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Wendy Mericle en Sarah Schechter. Arrow wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

Seizoen zeven van Arrow gaat in première op The CW op maandag 15 oktober.