Greenland vanaf 13 november exclusief op Amazon Prime Video

Greenland zal vanaf 13 november exclusief te zien zijn op Amazon Prime Video. Dat heeft de streamingsdienst bekend gemaakt. De film ging afgelopen zomer in première in een aantal landen, maar was in Nederland nog niet in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de film worstelt een familie, geleid door Gerard Butler‘s John Garrity, om te overleven in het licht van een catastrofale natuurramp.

Greenland Amazon Prime

Greenland op Amazon Prime

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garrity (Gerard Butler) slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos, moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

In de film zijn er ook rollen voor Morena Baccarin (Homeland, V, Deadpool), Scott Glenn (The Hunt for Red October, The Silence of the Lambs, Backdraft), Andrew Bachelor (When We First Met, The Babysitter, Coffee & Kareem), David Denman (Brightburn, The Office, Puzzle).

Greenland werd geregisseerd door Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen, Snitch, Felon) en is geschreven door Chris Sparling (Buried, The Sea of ​​Trees, The Atticus Institute).

Greenland verschijnt 13 november exclusief op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter