Growing Up Animal vanaf 18 augustus op Disney Plus

En je dacht dat jouw jeugd wild was. Stream alle afleveringen van Growing Up Animal, een Original serie verteld door Tracee Ellis Ross, vanaf 18 augustus op Disney Plus. De reeks is een nieuwe originele serie van National Geographic die een levensechte kijk biedt op hoe babyberen, leeuwen, olifanten en chimpansees de eerste maanden van hun leven doorbrengen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Growing Up Animal Disney Plus

Growing Up Animal op Disney Plus

De reeks toont hartverwarmende verhalen die de ontwikkeling van jonge dieren volgen op de magische reis van de veiligheid van de baarmoeder naar de uitdagingen van het wild.

Kijkers zullen deze kleine dieren volgen vanaf de baarmoeder tot hun eerste stapjes, helemaal tot aan de levenslessen van moeder die hen leren voor zichzelf te zorgen. Als een serie over harige pasgeborenen, onderzoekt Growing Up Animal ook het ouderschap en hoe wilde dieren erin slagen hun baby’s te beschermen en op te voeden onder extreme omstandigheden.

Elke aflevering volgt één soort en biedt kijkers de kans om zich volledig onder te dompelen in de ongelooflijke transformatie van elk dier van pasgeboren tot jongvolwassene.

Growing Up Animal is vanaf 18 augustus te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter