Halle Berry regisseert en speelt in Netflix film Bruised

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Bruised. Deze kun je hieronder bekijken. De aanstaande mixed martial arts-dramafilm ziet in de hoofdrol Oscarwinnares Halle Berry, die tevens haar regiedebuut maakt. De film staat gepland om op 17 november in geselecteerde bioscopen te verschijnen, gevolgd door de streaming-release op 24 november.

De video toont een voormalige MMA-ster die nog een kans krijgt op verlossing met de komst van de zoon die ze jaren geleden opgaf. Nu is het aan haar om te vechten voor de macht die ze ooit had.

Bruised Netflix

De film Bruised op Netflix 

Bruised is geregisseerd door actrice Halle Berry op basis van een scenario geschreven door Michelle Rosenfarb. Naast de actrice zijn er rollen voor Adrian Lenox, Danny Boyd, Shamier Anderson, Adan Canto, Sheila Atim, Stephen McKinley Henderson en UFC-kampioen Valentina Shevchenko.

Jackie Justice is een mixed martial arts-vechter die de sport in schande verlaat. Ze sudderend van woede en spijt, jaren na het gevecht, wordt ze overgehaald tot een brutaal ondergronds gevecht door haar manager en vriend Desi en trekt de aandacht van een fight league-promotor die Jackie een leven belooft terug in de ring. Maar de weg naar verlossing wordt onverwacht persoonlijk wanneer Manny – de zoon die ze als baby opgaf – voor haar deur staat.

Bruised is uitvoerend geproduceerd door Erica Lee. De vechtchoreografie wordt gedaan door het team achter de vechtscènes van de John Wick-franchise.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter