The World of Hans Zimmer komt in 2019 naar Amsterdam

Op maandag 11 november 2019 komt The World of Hans Zimmer naar de Ziggo Dome! De muziek van Hans Zimmer, uit films als The Lion King, Gladiator en The Da Vinci Code, keert in 2019 terug voor een concert in Amsterdam.

Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 10:00 uur via Ticketmaster.

Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Da Vinci Code, The Dark Knight, Inception en Interstellar zijn slechts enkele van de soundtracks die hij heeft geproduceerd. In tegenstelling tot de befaamde ‘Hans Zimmer Live’-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden van de muziek, presenteert’ The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ de werken van de componist met een symfonisch orkest.

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start op vrijdag 7 december om 10.00 uur.