Happiest Season vanaf december in Nederlandse bioscoop

Vanaf 3 december draait de romantische komedie Happiest Season in Nederland in de bioscoop. Bekijk hieronder de Happiest Season trailer.

Happiest Season nederland

Happiest Season in Nederland

De eerste keer de familie van je vriendin ontmoeten kan moeilijk zijn. Het is nóg lastiger als je een aanzoek hebt gepland tijdens haar jaarlijkse kerstdiner en je je realiseert dat haar familie niet eens weet dat ze gay is. Als Abby (Kristen Stewart) erachter komt dat Harper (Mackenzie Davis) hun relatie geheim heeft gehouden voor haar familie, begint ze zich af te vragen of ze haar wel echt kent. Happiest Season is een romantische komedie over het verlangen naar de acceptatie van je familie, terwijl je toch trouw blijft aan jezelf en je tegelijkertijd probeert om Kerstmis niet te verpesten.

Happiest Season is geregisseerd door Clea DuVall, naar een scenario geschreven door DuVall en Mary Holland. De film heeft rollen voor Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Mary Holland, Victor Garber en Mary Steenburgen.

Geproduceerd door TriStar Pictures, wordt de film uitgebracht in de Verenigde Staten op 25 november 2020 door Hulu en internationaal op 26 november door Sony Pictures Releasing en Entertainment One. Vanaf 3 december draait Happiest Season in Nederland in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter