Harrison Ford is nieuwe Thunderbolt Ross in Marvel Cinematic Universe!

UPDATE: Er is bevestigd dat de iconische acteur Harrison Ford zal verschijnen in Captain America: New World Order, waarmee hij zijn debuut maakt in het Marvel Cinematic Universe.


Een paar weken geleden deed het gerucht de ronde dat Harrison Ford de keuze van Marvel Studios was om te de rol te gaan spelen van Thunderbolt Ross in de film Thunderbolts. Destijds werd gezegd dat Ford nog niet gecast was in de film en het was onduidelijk of hij de rol kreeg. Eerder werd generaal Thaddeus E. “Thunderbolt” Ross gespeeld door wijlen William Hurt in onder andere The Incredible Hulk en Captain America: Civil War.

Nu heeft Jeff Sneider van The Hot Mic With John Rocha and Jeff Sneider gemeld dat de acteur inmiddels gecast is in de rol. Ford zal zijn debuut maken in Captain America: New World Order en mogelijk daarna een rol in Thunderbolts. Hoewel het nog door officiële kanalen moet worden vrijgegeven, heeft Slashfilm de casting bevestigd.

Harrison Ford als Thunderbolt Ross

Captain America: New World Order zal de eerste grote film zijn waarin Sam “The Falcon” Wilson (Anthony Mackie) de gelijknamige naam op zich neemt na de pensionering van zijn mentor in Avengers: Endgame. We moeten nog verder details krijgen over deze titel.

Thunderbolts zal een team van hervormde superschurken samenbrengen in het antwoord van het MCU op DC’s Suicide Squad. De leden zijn Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Ghost (Hannah John-Kamen), Red Guardian (David Harbour), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes (Sebastian Stan), U.S. Agent (Wyatt Russell) en Taskmaster (Olga Kurylenko).

Captain America: New World Order komt in mei 2024 uit, terwijl Thunderbolts twee maanden later uitkomt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter