Harrow seizoen 1 én 2 vanaf 7 september op Videoland

Vanaf 7 september zijn twee seizoenen van de serie Harrow te zien op Videoland. De reeks vertel het verhaal van Dr. Daniel Harrow, een onorthodoxe en briljante medische onderzoeker met een totale minachting voor autoriteit. Wanneer een duister geheim uit zijn verleden dreigt te worden onthuld, moet Harrow al zijn forensische vaardigheden gebruiken om het voor altijd begraven te houden.

Harrow op Videoland

Dr. Daniel Harrow is een forensisch patholoog met een totale minachting voor gezag. Hij is bereid elke regel te overtreden, zolang hij slachtoffers maar een stem kan geven om te onthullen wat er met hen is gebeurd. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat zelfs de meest bizarre zaken op te lossen. Wanneer een vreselijk geheim uit zijn verleden onthuld dreigt te worden, moet hij al zijn forensische vaardigheden gebruiken om dit voor altijd verborgen te houden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ioan Gruffudd, Anna Lise PhillipsDarren Gilshenan, Jolene Anderson, Mirrah Foulkes, Remy Hii, Darren Gilshenan, Damien Garvey, Ella Newton, Robyn Malcolm, Hunter Page-Lochard, Uli Latukefu, Tony Barry.

Harrow is een Australische misdaadserie van de zender ABC1. De serie ging in première op 9 maart 2018. ABC was tevreden over de reeks dat er een tweede seizoen werd besteld. Dit seizoen was vanaf mei 2019 te zien. Stephen M. Irwin en Leigh McGrath ontwikkelden en schreven de serie.

Vanaf 7 september zijn twee seizoenen van de serie Harrow te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter