Harry Potter acteur Tom Felton aanwezig tijdens Dutch Comic Con

Jij kunt komende editie van Heroes Dutch Comic Con Harry Potter acteur Tom Felton ontmoeten en met hem op de foto!

Tom Felton

Tom Felton (31) staat het meest bekend om zijn rol als Draco Malfidus/Draco Malfoy uit de populaire Harry Potter films. Als de altijd op de loer liggende tegenpool van het titelpersonage, bleef Felton de hele Harry Potter-filmsage trouw aan zijn rol als Draco. Vanaf de eerste film Harry Potter and The Philosopher’s Stone (2001) tot het achtste en laatste deel Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 (2011).

In 2016 kreeg Tom Felton de rol als Julian Albert Desmond – alias Dr. Alchemy op zijn naam in de populaire DC Comics-tv-serie The Flash. Deze geniale archeoloog, geschiedkundige en forensisch onderzoeker verliet het superheldenteam in 2017.

Felton is tevens te zien in films als Rise of the Planet of the Apes (2011) en Risen (2016) en heeft daarnaast nog heel wat andere reeksen en film-producties op zijn naam staan. Eind 2018 werd hij de ster van de YouTube Original-thriller genaamd Origin.

Prijzen:
Photobooth ticket: € 70,-
Handtekening: € 70,-

Photobooth tickets zijn nu te koop in de webshop. Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke te worden afgerekend.