Harry Potter marathon & diner in LAB-1

Nieuwjaar 2020 zal anders zijn dan alle anderen. Kroegen dicht, clubs dicht, vuurwerk verboden en geen leuke etentjes of feestjes. Maar in LAB-1 beleef je oud en nieuw zoals nooit te voren vol magie en wonderen met de Harry Potter marathon en diner in de bioscoop!

Harry Potter marathon

Harry Potter marathon

LAB-1 brengt in samenwerking met Warner Bros. Pictures Nederland alle acht delen van Harry Potter terug op het witte doek: van het prille begin tot en met de spectaculaire finale. De eerste 4 delen worden op oudjaarsdag 31 december 2020 vertoond. De laatste 4 delen op nieuwjaarsdag 1 januari 2021. Tussen elke film zit 10 minuten pauze. Er is voor het avondeten een pauze van 40 minuten.

Voor het eten is een wederzijdse samenwerking met diverse horeca aan de Keizersgracht op poten gezet.

English Spoken | Nederlands Ondertiteld

Tickets:

  • €75,- (Normaal)
  • €60,- (Studenten, tieners, 65+)
  • €50,- (Kinderen tot 10 jaar)

* Ticketprijs is voor de gehele Marathon (8 films, 2 dagen)

Harry Potter films

De films trokken in Nederland in tien jaar tijd bijna twaalf miljoen bezoekers in de bioscoop. Alle Harry Potter films zijn nu voor het eerst ook beschikbaar in IMAX en zijn in meer dan 80 bioscopen te zien.

Vier regisseurs werkten aan de reeks, namelijk Chris ColumbusAlfonso CuarónMike Newell en David Yates.

Tientallen acteurs uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland speelden personages uit de Harry Potter-filmserie gebaseerd op de boekenreeks van J. K. Rowling. In alle films speelde Daniel Radcliffe Harry Potter, Rupert Grint speelde Ron Weasley en Emma Watson speelde Hermione Granger. Daarnaast waren er rollen voor acteurs als Helena Bonham CarterJim BroadbentJohn CleeseRobbie ColtraneWarwick DavisRalph FiennesMichael GambonBrendan GleesonRichard HarrisJohn HurtJason IsaacsHelen McCroryGary OldmanAlan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Emma Thompson en Julie Walters.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter