Harry Potter reünie nu te zien op HBO Max Nederland

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, de speciale Harry Potter reünie, verscheen op 1 januari in op streamingdienst HBO Max in de VS. In Nederland was de Harry Potter reünie nog niet te zien aangezien HBO Max pas in maart 2022 verscheen. Met de komst van HBO Max Nederland is de Harry Potter reünie nu ook eindelijk te zien voor fans in Nederland.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint voegen zich bij andere gewaardeerde castleden uit alle acht Harry Potter-films. Ze gaan voor het eerst terug naar Hogwarts om de verjaardag te vieren van de eerste film van de franchise, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, die 20 jaar geleden in première ging. De retrospectieve special zal een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises.

Harry Potter reünie op HBO Max Nederland

De retrospectieve speciale Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts zal een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe diepte interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische reis door een van de meest geliefde filmfranchises van alle tijden.

De langverwachte reünie zal een eerbetoon zijn aan de magie achter het maken van de films en de familie die twee decennia geleden in de Warner Bros. Studios in Londen werd gecreëerd. Het zal ook de ongeëvenaarde erfenis van de Harry Potter-filmfranchise en zijn onuitwisbare impact op de harten, geesten en verbeeldingskracht van families en fans over de hele wereld vieren.

Onder andere Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zullen weer te zien zijn als Harry, Hermoine en Ron. Het blijkt te gaan om een soort making-of verhaal met allerlei gloednieuwe interviews en gesprekken. Naast de drie hoofdrolspelers zullen ook Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Tom Felton, Imelda Staunton, Oliver Phelps, James Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Bonnie Wright, Matthew Lewis en Evanna Lynch in de special voorkomen.

De film Harry Potter and the Philosopher’s Stone is geregisseerd door Chris Columbus op basis van een scenario door Steve Kloves, gebaseerd op de boekenreeks van J. K. Rowling. De hoofdrollen worden gespeeld door Daniel RadcliffeRupert GrintEmma WatsonJohn CleeseRobbie ColtraneWarwick DavisRichard HarrisJohn HurtAlan Rickman, Maggie Smith, Julie Walters.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts reünie is nu te zien op HBO Max Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter