Hartenstrijd trailer met Jennifer Hoffman

Independent Films heeft een eerste trailer vrijgegeven voor de Nederlandse komedie Hartenstrijd. Dit project komt van Janice Pierre en heeft een hoofdrol voor Jennifer Hoffman. Bekijk de trailer hieronder.

Hartenstrijd trailer

Hartenstrijd trailer

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Naast Jennifer Hoffman zijn er rollen voor Tibor Lukács, Oscar Aerts, Eva van de Wijdeven, Georgina Verbaan, Miro Kloosterman, Anniek Pheifer, Loek Peters, Mark Rietman, Sieger Sloot, Cees Geel, Murth Mossel, Kay Nambiar, Kim-Lian van der Meij, Margôt Ros, Roxeanne Hazes en Willeke Alberti.

De film is geregisseerd door Janice Pierre op basis van een scenario door Nienke Römer.

De film is vanaf 27 oktober in de bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter