HBO bevestigd Westworld seizoen 4

HBO heeft het scifi-drama van Lisa Joy en Jonathan Nolan voor een vierde seizoen vernieuwd. Een releasedatum voor Westworld seizoen 4 is nog niet vastgesteld net als het aantal afleveringen (seizoenen één en twee hadden elk 10 afleveringen, terwijl drie bestaat uit acht). Maar de verwachting is dat Westworld seizoen 4 waarschijnlijk ergens in 2022 zal verschijnen. Casey Bloys, president van de HBO-programmering, zei in een verklaring:

“From the Western theme park to the technocratic metropolis of the near future, we’ve thoroughly enjoyed every twist and turn from the minds of master storytellers Jonathan Nolan and Lisa Joy. We can’t wait to see where their inspired vision takes us next.”

De vernieuwing komt niet als een verrassing, want Westworld blijft een groot onderdeel in de line-up van HBO’s scripted originals.

Westworld seizoen 4

Nieuwkomers voor de serie zijn Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Waithe (Ready Player One), met NFL-speler Marshawn Lynch en Vincent Cassel (Black Swan, Eastern Promises). Ze sluiten zich aan bij Evan Rachel WoodThandie NewtonEd HarrisJeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Talulah RileyRodrigo Santoro en Sir Anthony Hopkins.

Gebaseerd op de gelijknamige film geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton (ER, Jurassic Park), is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand gaan zijn de bezoekers in levensgevaar.

Uitvoerend geproduceerd door J.J. AbramsJonathan NolanLisa Joy, Jerry Weintraub en Bryan Burk. Westworld wordt geproduceerd door Kilter Films in samenwerking met Bad Robot Productions en Warner Bros. Television.

Westworld seizoen 3 is sinds 15 maart 2020 te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter