Hoe zit het met HBO Max België?

HBO Max is sinds vorige week in Nederland beschikbaar. Mensen vragen zich af of de dienst ook in België zal uitrollen. Dit gaat voorlopig niet gebeuren, maar wie weet in de toekomst. In dit artikel vertellen we alles dat we momenteel weten rondom HBO Max België.

Met de komst van HBO Max Nederland vragen veel mensen zich af of de dienst ook in België gaat uitrollen. Het ziet er nu naar uit dat dit voorlopig niet gaat gebeuren, zo blijkt uit een recent nieuwsbericht. De rechten van veel HBO series liggen nog bij Streamz, een van de populairste streamingdiensten van Vlaanderen.

HBO Max België

Of er later nog een HBO Max België gaat komen is nog maar de vraag. Het is eventueel wel mogelijk om via VPN gebruik te maken van de Amerikaanse (of Nederlandse) HBO Max.

Alle films en series waar je van houdt op één handige plek. HBO Max is sinds 8 maart 2022 ook beschikbaar in Nederland. Deze gloednieuwe streamingdienst biedt series en films aan van onder andere Max Originals, DC, HBO, Warner Bros. maar ook Cartoon Network. Zender HBO maakte door de jaren een ruim aantal populaire hitseries, waaronder The Wire, Band of Brothers, ChernobylThe Sopranos en Game of Thrones. Binnenkort wordt van die laatste ook een prequel-serie genaamd House of the Dragon aan het aanbod toegevoegd.

Ook meerdere films zullen in het HBO Max Nederland terug te zien zijn; van de The Lord of the Rings en The Hobbit tot de The Dark Knight-films en The Matrix, tot Mad Max: Fury Road en de Harry Potter-franchise. Denk echter ook aan de films van DC, zoals Watchmen, Justice League, Wonder Woman 1984, Superman Returns en Green Lantern.

VOLG ONS

Wil jij op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws rondom HBO Max België? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en streamingdiensten.

FacebookInstagramPinterestTwitter