HBO Max bereidt lancering Nederland voor

Na de lancering van de grote streamingdiensten Amazon Prime Video, Disney Plus en Apple TV+, lijkt het er op dat we ook kunnen uitkijken naar HBO Max in Nederland. Op LinkedIn is namelijk een vacature verschenen voor de functie van Editorial Manager bij WarnerMedia in Nederland. Deze functie zal geheel in dienst staan van de promotie van HBO Max.

In de vacature valt te lezen:

“De Editorial Manager is verantwoordelijk voor het leveren van de lokale redactionele en contentcuratiestrategie voor de Nederlandse markt.Na de succesvolle lancering van HBO Max in de VS, zal WarnerMedia HBO Max uitbreiden naar EMEA.”

HBO Max naar Nederland

Een datum voor HBO Max in Nederland is er nog niet, maar eerder werd gemeld dat de uitrol in 2021 zou plaatsvinden.

De komst van de nieuwe streamingdienst in de Verenigde Staten werd afgelopen jaar groots aangekondigd. HBO maakte door de jaren verschillende populaire hitseries, onder andere The WireGame of ThronesBand of Brothers, The Sopranos, Chernobyl. Op het gebied van films biedt de streamingdienst een grote hoeveelheid Warner Bros-films aan.

Overigens lijkt HBO Max geen goedkope dienst te worden. In de VS betaal je $14,99 per maand.

In Nederland worden HBO-titels momenteel nog aangeboden via Ziggo Films & Series, maar mocht HBO in Nederland verschijnen dan zal dit mogelijkerwijs veranderen.

In 2021 verschijnen de films als The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Space Jam: A New Legacy, The Suicide Squad, Reminiscence, Malignant, The Many Saints of Newark, Dune en The Matrix 4 direct op HBO Max online als deze in première gaat in de bioscoopzalen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter