HBO Max kondigt Titans seizoen 4 aan

Er komt een Titans seizoen 4. Dat is aangekondigd tijdens de DC FanDome, een online evenement omtrent DC Comics. Titans volgt een groep jongere helden vanuit het DC-universum naarmate ze ouder worden en deel gaan uitmaken van de klassieke Teen Titans-franchise.

Gezien het derde seizoen van Titans nog bezig is, weten we nog niet waarover seizoen 4 zal gaan. De kans is groot dat meer Batman personages in de reeks te zien zullen gaan zijn. Ook zullen vermoedelijk Brenton Thwaites, Anna Diop en Ryan Potter weer een rol hebben. Hieronder is een nieuwe clip te bekijken vanuit het derde seizoen.

Titans seizoen 4

In Titans zijn er rollen voor Brenton Thwaites als Dick Grayson/Nightwing, Teagan Croft als Rachel Roth/Raven, Anna Diop als Kory Anders/Starfire en Ryan Potter als Gar Logan/Beast Boy. Er zijn ook rollen voor Conor Leslie als Donna Troy/Wondergirl, Curran Walters als Jason Todd/Red Hood, Joshua Orpin als Conner Kent/Superboy, Alan Ritchson als Hank Hall/Hawk, Minka Kelly als Dawn Granger/Dove en Damaris Lewis als Blackfire.

Seizoen 3 bevat ook de introducties van Barbara Gordon, Tim Drake en Scarecrow, die respectievelijk worden gespeeld door Savannah Welch, Jay Lycurgo en Vincent Kartheiser.

DC’s Titans is afkomstig van producenten Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. In de actie serie komt Dick Grayson uit de schaduw om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen.

De serie is momenteel te zien via HBO Max, dat volgend jaar pas in Nederland beschikbaar komt. Al zijn de eerste twee seizoen ook via Netflix te kijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter