HBO ontwikkelt A Time to Kill sequel serie

Volgens Deadline heeft HBO onlangs de rechten verworven op A Time For Mercy van John Grisham, het onlangs gepubliceerde vervolg op zijn roman A Time to Kill. Beiden draaien ze om advocaat Jake Brigance. De zender is naar verluidt bezig met het ontwikkelen van een A Time to Kill serie met Oscarwinnaar Matthew McConaughey in de laatste gesprekken om de hoofdrol te spelen. Hij zal dan de rol van Jake Brigance hernemen na bijna 25 jaar sinds hij voor het eerst het personage speelde in Joel Schumachers verfilming uit 1996.

Het project zal naar verluidt bestaan ​​uit 8-10 afleveringen. De bronnen van de site merken op dat de zender momenteel potentiële schrijvers ontmoet.

A Time to Kill serie

Gebaseerd op de roman van Grisham uit 1989, is de film A Time to Kill van Joel Schumacher een misdaaddrama dat zich afspeelt in Clanton, Mississippi. Daar nemen Jake Brigance en zijn assistente Ellen de verdediging op zich van de zwarte Carl Lee Hailey. Deze heeft het recht in eigen handen genomen, nadat zijn 10-jarige dochtertje op beestachtige wijze werd verkracht door twee dronken, blanke mannen. Wanneer de Ku-Klux-Klan de zaak aangrijpt, komt ook Jakes leven in gevaar.

De hoofdrollen worden vertolkt door Matthew McConaugheySandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, Oliver Platt.

A Time For Mercy werd gepubliceerd in 2020 en blijft Brigance volgen terwijl hij verwikkeld raakt in een diep verdeeld proces wanneer de rechtbank hem advocaat benoemt voor Drew Gamble, een timide zestienjarige jongen die wordt beschuldigd van de moord. Velen in Clanton willen een snel proces en de doodstraf, maar Brigance ontdekt dat het verhaal meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt. De felle toewijding van Brigance om Drew uit de gaskamer te redden, zet zijn carrière en de veiligheid van zijn gezin op het spel.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter