Heartbreak High vanaf 27 november op Netflix

Heartbreak High is vanaf 27 november te zien op Netflix. Kun je niet wachten? De eerste aflevering staat op YouTube. Het Australische tienerdrama werd in de jaren negentig uitgezonden op televisie. Heartbreak High gaat over de liefdesperikelen, schoolproblemen en opgroeiproblemen van de leerlingen op een High school.

Heartbreak High op Netflix

Heartbreak High is een Australische televisieserie over het leven van de leerlingen en docenten van Hartley High, een middelbare school in een multiculturele wijk in Sydney. De serie is een spin-off van de Australische film The Heartbreak Kid (1993). Heartbreak High werd geprezen om zijn keiharde en realistische verhaallijnen, waaronder sektes, experimenteren met drugs, dakloosheid, tienerzwangerschappen en racisme. In latere seizoenen verschoof de serie de nadruk van de schoolomgeving naar het thuisleven van de studenten en hun tijd doorgebracht op de plaatselijke ontmoetingsplaats die bekend staat als de “Shark Pool”.

Er zijn tussen 1994 tot 1999 in totaal zeven seizoenen Heartbreak High gemaakt. De reeks was goed voor in totaal 210 afleveringen. Ondanks het succes van de serie, werd deze na een zevental seizoenen stopgezet. Financiële redenen waren daar deels de oorzaak van.

Rollen in de serie waren er voor onder andere Ada Nicodemou, Alex Dimitriades, Luke Jacobz, Callan Mulvey, Lara Cox.

Heartbreak High is vanaf 27 november te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter