Herrie in Huize Gerri vanaf 8 juli te zien bij Pathé Thuis

Het leven van Gerri staat voor een tweede keer op zijn kop. De film Herrie in Huize Gerri is vanaf 8 juli te zien bij Pathé Thuis. Bekijk hieronder alvast de trailer! De film werd geregisseerd door Frank Lammers, maar hij neemt ook de hoofdrol van scheikundeleraar Gerri op zich. In Herrie in Huize Gerri werkt Gerri mee aan een reality-tv-programma, maar de beelden van hem en zijn hoogzwangere vriendin leveren geen spannende televisie op. De regisseur besluit tot radicale actie en de toch al gespannen relatie tussen Gerri en Anneke komt nu onder hoogspanning te staan.

Herrie in Huize Gerri

Herrie in Huize Gerri

Gerri en de inmiddels zwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk geld verdienen om hun droomhuis te kopen. Als Gerri corona krijgt en in de bungalow in quarantaine moet, leveren hij en de zwangere Anneke niet echt spectaculaire televisie op. Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich in de situatie te mengen om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning stond nu de bevalling zich aandient.

Naast Frank Lammers zijn er in de film rollen voor Sanne LangelaarFedja van Huêt, Rico Verhoeven, Giorgio Sanches, Kees Boot, Peter Heerschop, Joost Prinsen.

De Nederlandse komediefilm is geregisseerd door Frank Lammers op basis van een scenario door Michiel Stroink.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter