Het is tijd voor verandering in Mr. Mom serie trailer

Het is ongeveer een jaar geleden dat de serie adaptatie van Mr. Mom, de cult-komedie uit 1983, werd aangekondigd. Sindsdien zijn er weinig details onthuld. Nu heeft de Walmart streaming service VUDU de eerste trailer vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrol zien we Hayes MacArthur.

De serie is gebaseerd op de John Hughes film met dezelfde naam. We volgen Megan, een moeder die net haar droombaan heeft gekregen nadat ze haar kinderen vijf jaar lang heeft opgevoed, en Greg, een vader die moe is van zijn negen-tot-vijf baan. Ze wisselen van rol terwijl Greg ontslag neemt om thuis te blijven bij de kinderen en zijn vrouw haar carrière begint. Geen van beiden is echter goed voorbereid, want Greg leert alles over driftbuien, luiers en wangedrag, terwijl Megan zich moet aanpassen aan een werkplek die in de loop der jaren is geëvolueerd en veranderd met nieuwe oordelende collega’s.

Het eerste seizoen van 12 afleveringen wordt geschreven door Mike Culbert, Mike Pellettieri en Leslie Rathe en heeft rollen voor Hayes MacArthur, Andrea Anders, Michelle Ortiz, Minni Jo, Lovensky Jean-Baptiste, Joey Kern en Seth Morris.

De serie is ook uitvoerend geproduceerd door Anders, Culbert, MacArthur en Pellettieri samen met Jay Torres (Alias), Michael Schreiber (Plus One), Julian Franco en Rachel Derrico.

Mr. Mom gaat op 12 september 2019 in première.