Het Mysterieuze Benedict Genootschap vanaf 25 juni op Disney Plus

Samen ontdekken ze het mysterie van de waarheid. Stream de Original serie Het Mysterieuze Benedict Genootschap (originele titel The Mysterious Benedict Society) vanaf 25 juni op Disney Plus. De reeks volgt het verhaal van een groep weeskinderen die als spion werken voor de heer Nicholas Benedict (Tony Hale) op een mysterieus internaat genaamd The Institute. Daar zullen de wezen een kwaadaardig plan ontrafelen en samenkomen om de wereld te redden. Bekijk hieronder alvast de trailer en de poster.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap

Het Mysterieuze Benedict Genootschap op Disney Plus

In Het Mysterieuze Benedict Genootschap worden na het winnen van een beurswedstrijd vier hoogbegaafde wezen gerekruteerd door de eigenaardige Mr. Benedict voor een gevaarlijke missie om de wereld te redden van een wereldwijde crisis die bekend staat als The Emergency. Reynie, Sticky, Kate en Constance moeten infiltreren in de mysterieuze L.I.V.E. Instituut om de waarheid achter de crisis te ontdekken. Als het schoolhoofd, de geavanceerde Dr. Curtain, achter deze wereldwijde paniek lijkt te zitten, moeten de kinderen van “The Mysterious Benedict Society” een plan bedenken om hem te verslaan.

De reeks heeft rollen voor Tony Hale, Kristen Schaal, MaameYaa Boafo, Ryan Hurst, Gia Sandhu, Mystic Inscho, Emmy DeOliveira, Seth Carr, Marta Timofeeva.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap is een aankomende avonturenserie gebaseerd op de boekenreeks voor jonge volwassenen van Trenton Lee Stewart. Het boek is een bestseller die in 2007 voor het eerst werd gepubliceerd door Little, Brown and Company. Het werd geïllustreerd door Carson Ellis en werd gevolgd door drie boeken met de titel The Mysterious Benedict Society and the Perilous Journey, The Mysterious Benedict Society and the Prisoner’s Dilemma en de prequel-roman The Extraordinary Education of Nicholas Benedict.

De reeks is gemaakt en geschreven door Matt Manfredi en Phil Hay. Het is uitvoerend geproduceerd door Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, Matt Manfredi (schrijver / maker) en Phil Hay (schrijver / maker). Showrunners voor de serie zijn Darren Swimmer en Todd Slavkin.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap is vanaf 25 juni te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter