Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf 1 juni op RTL4 en Videoland

In welke BN’er schuilt een talentvolle fotograaf? Ze gaan de strijd aan in een speciale editie van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Vanaf 1 juni 2022 wekelijks te zien op RTL4 en vooruit te kijken op Videoland.

De acht avontuurlijke BN’ers zijn presentatrice Daphne Bunskoek, online personality Roxanne Kwant, TV-ster Jochem van Gelder, actrice en icoon Renée Soutendijk, televisiemaker Tim den Besten, actrice en zangeres Babette van Veen, 3 Op reis-presentator Maurice Lede en zanger Thomas Berge.

Jurylid William Rutten reist mee met het gezelschap en beoordeelt samen met lokale gastjuryleden de foto’s.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië

Het Perfecte Plaatje trekt al zes seizoenen veel kijkers. Het vorige seizoen werd gewonnen door Patrick Martens. Hij mocht als prijs een fotoreportage voor National Geographic Magazine maken. Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan en Patty Brard.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is vanaf woensdag 1 juni 2022 te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter