High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 vanaf 27 juli op Disney Plus

Pak je koffers, wildcats! We zingen onze weg van East High naar Camp Shallow Lake. High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 is vanaf 27 juli 2022 exclusief te zien op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer en de poster voor High School Musical: The Musical: The Series.

De video toont de Wildcats nadat ze zich hebben aangemeld voor het zomerkamp, ​​waar ze de muzikale bewerking van de blockbuster-animatiefilm Frozen opvoeren. Het toont ook de gastoptredens van Corbin Bleu, Jason Earles, Meg Donnelly, Jesse Tyler Ferguson en Jojo Siwa.

High School Musical The Musical The Series seizoen 3 trailer

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 trailer

High School Musical: The Musical: The Series is een mockumentary en muzikaal tienerdrama dat een groep studenten van East High volgt die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie. Alleen om te beseffen dat evenveel drama zich buiten het podium afspeelt. Elke aflevering van seizoen 1 bevatte nieuwe nummers en nieuwe vertolkingen van iconische nummers uit de eerste film, zoals “Start of Something New”, “All in this Together” en “Breaking Free”.

Seizoen 3 speelt zich af in Camp Shallow Lake, een slaapkamp in Californië, terwijl de Wildcats en hun medekampeerders klaar zijn voor een onvergetelijke zomer vol romantiek, avondklokloze nachten en een voorproefje van het buitenleven. Met een high-stakes productie van Frozen aan de horizon EN een drama-gevulde “docu-serie” van de productie in de maak, zullen de Wildcats proberen te laten zien wie de “beste in de sneeuw” is zonder iemand in de kou te laten.

Rollen in de serie zijn er voor Joshua Bassett, Olivia Rodrigo, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Kate Reinders, Olivia Rose Keegan. Nieuwe namen die zich in dit seizoen bij de cast voegen zijn Adrian Lyles als de mysterieuze nieuwe jongen Jet van Camp Shallow Lake, en Saylor Bell als de slimme, gevatte ‘techneut’ Maddox. De line-up met gastacteurs voor dit nieuwe seizoen zijn Disney-veteranen Meg Donnelly (Disney’s Zombies-franchise) als Camp Counselor-in-opleiding genaamd Val, Jason Earles (Hannah Montana) als Camp-directeur Dewey Wood, en High School Musical-acteur Corbin Bleu als zichzelf.

De eerste High School Musical film werd uitgezonden in 2006 op het Disney channel, waar de carrières van Zac Efron (The Greatest Showman, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), Vanessa Hudgens (Dog Days) en Ashley Tishdale (Charming) werden gelanceerd. De laatste film getiteld High School Musical 3: Senior Year werd tien jaar geleden uitgebracht.

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 is vanaf 27 juli 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter