Hilary Swank’s P.S. I Love You krijgt een sequel

De populaire tearjerker P.S. I Love You krijgt een sequel. Dit meldt Variety. Ruim dertien jaar na het eerste deel zullen we weten hoe het nu verder gaat met de weduwe Holly.

Alcon Entertainment heeft de filmrechten verkregen op Postscript, het vervolg in de boekenreeks van Cecelia Ahern. In Nederland staat het boek ook wel bekend als P.S. I Love You Club. Dit boek is een direct vervolg op het eerste deel en is lovend ontvangen. Postscript pakt Holly’s verhaal op zeven jaar na de dood van haar man, wanneer Holly’s zus haar vraagt ​​om het verhaal van de “P.S. I Love You ‘brieven te vertellen in haar podcast.

Alcon zal de film co-financieren en co-produceren met Black Label Media. Alcon produceerde de film uit 2007 op basis van Ahern’s boek ‘P.S. I Love You ‘, met in de hoofdrol Hilary Swank als de weduwe Holly Kennedy. De film verdiende $156 miljoen wereldwijd.

P.S. I Love You werd in 2007 een regelrechte hit. Hierin volgden we Holly, een weduwe die brieven ontvangt van haar overleden man Gerry – gespeeld door Gerard Butler – die haar hiermee troost probeert te bieden.