His Dark Materials seizoen 3 vanaf 5 december op HBO Max

HBO Max heeft de trailer vrijgegeven voor His Dark Materials seizoen 3! Deze kun je hieronder bekijken. Het laatste seizoen van His Dark Materials is vanaf 5 december 2022 te zien bij HBO Max. Elke week verschijnen er twee nieuwe afleveringen in de aanloop naar de seriefinale op 26 december.

Seizoen 3 van His Dark Materials is gebaseerd op The Amber Spyglass, het derde boek in Philip Pullmans trilogie. Lyra (gespeeld door Dafne Keen) en Will (Amir Wilson), de drager van The Subtle Knife, moeten naar een donkere plaats reizen waarvan nog nooit iemand is teruggekeerd. Naarmate de grote oorlog van haar vader tegen de Autoriteit dichterbij komt, zullen ze leren dat het redden van de werelden een verschrikkelijke prijs heeft.


His Dark Materials seizoen 3 HBO Max

His Dark Materials seizoen 3 op HBO Max

His Dark Materials speelt zich enige tijd geleden af in een ander universum. In dit alternatieve universum worden mensen vergezeld door manifestaties van hun zielen, de shapeshifting dieren die daemons worden genoemd. De serie volgt een jong meisje genaamd Lyra Belacqua die de ontmoeting van haar oom Asriel bespiedt wanneer hij thuiskomt van een verkenningstocht. Ze hoort hem praten over een mysterieus deeltje genaamd Dust, dat de kracht heeft om een ​​deuropening naar andere sferen te openen.

In het laatste hoofdstuk van deze epische fantasieserie moeten Lyra, het geprofeteerde kind, en Will, de drager van The Subtle Knife, naar een donkere plek reizen waarvan nog nooit iemand is teruggekeerd. Naarmate de grote oorlog van haar vader tegen de Autoriteit dichterbij komt, zullen ze leren dat het redden van de werelden een verschrikkelijke prijs heeft.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dafne KeenJames McAvoy, Lin-Manuel MirandaRuth Wilson, Will Keen, Jade Anouka, Ruta Gedmintas en Simone Kirby. Ze zullen worden vergezeld door nieuwe castleden Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jamie Ward, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison, Chipo Chung en Amber Fitzgerald-Woolfe.

Het wordt geregisseerd door Amit Gupta, Charles Martin en Weronika Tofilska. His Dark Materials wordt geproduceerd door Bad Wolf en New Line Cinema voor BBC One en HBO. Uitvoerende producenten zijn Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins, Julie Gardner, Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Deborah Forte, Toby Emmerich, Carolyn Blackwood en Ben Irving.

His Dark Materials seizoen 3 is vanaf 5 december 2022 te zien bij HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter