History of Swear Words vanaf 5 januari op Netflix

History of Swear Words with Nicolas Cage komt op 5 januari naar Netflix. Nicolas Cage presenteert deze grappige, interessante en informatieve serie over de geschiedenis en impact van de bekendste scheldwoorden in het Engels. Bekijk hieronder alvast de trailer.

History of Swear Words vanaf 5 januari op Netflix

History Of Swear Words op Netflix

History of Swear Words bevat interviews met experts op het gebied van etymologie, popcultuur, historici en entertainers, terwijl ze kijkers een diepgaand inzicht geven in de oorsprong, het gebruik van de popcultuur, de wetenschap en de culturele impact van vloekwoorden, inclusief fuck, shit, bitch, dick en damn.

De serie van zes afleveringen bevat ook gaststerren Sarah Silverman, Nick Offerman, Jim Jefferies, Nikki Glaser, Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Patti Harrison, London Hughes, Zainab Johnson, Baron Vaughn en Isiah Whitlock Jr. De experts die verschijnen zijn cognitief wetenschapper en auteur van What The F, Benjamin Bergen, taalkundige Anne Charity Hudley, hoogleraar feministische studies, Mireille Miller-Young; filmcriticus Elvis Mitchell, auteur van Holy Shit: A Brief History of Swearing, Melissa Mohr; en auteur van Word By Word, Kory Stamper.

History of Swear Words wordt geproduceerd door Bellamie Blackstone, die ook optreedt als showrunner. Het is een co-productie van Funny or Die en B17 Entertainment met Mike Farah, Joe Farrell, Beth Belew, Brien Meagher en Rhett Bachner als uitvoerende producenten.

History of Swear Words verschijnt op 5 januari op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter