Hitserie Glee komt naar Netflix

Streamingdienst Netflix heeft op Twitter een aantal reacties geplaatst die erop wijzen dat de hitserie Glee binnenkort aan het aanbod wordt toegevoegd. Dit meldt Streamwijzer.nl. Hieronder zie je een paar voorbeelden van dergelijke tweets.

Dit alles wijst er voor ons op dat de serie zeker naar de Netflix gaat komen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer deze erop zal staan en ook niet om welke seizoenen het gaat.

Glee is een komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. De serie is bedacht door Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen, de McKinley High’s Glee Club. De fictieve school bevindt zich in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

Het eerste seizoen ging in 2009 van start en het laatste eindigde in 2015.

Hoofdrollen waren er voor Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Dianna Agron, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch, Kevin McHale, Amber Riley, Mark Salling, Jenna Ushkowitz, Jayma Mays, Jessalyn Gilsig, Heather Morris, Naya Rivera, Mike O’Malley, Harry Shum jr., Dot Marie Jones en Chord Overstreet.