Hitserie Glee vanaf 23 februari op Disney Plus Star

Glee zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen, de McKinley High’s Glee Club.

Glee op Disney Plus Star

Glee is een komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. De serie is bedacht door Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen, de McKinley High’s Glee Club. De fictieve school bevindt zich in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

Glee is een komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. Het eerste seizoen ging in 2009 van start en het laatste eindigde in 2015. De reeks werd bedacht door Ian Brennan en ontwikkeld door Ryan Murphy, die eerder al Nip/Tuck en de cultserie Popular bedacht.

Tijdens het eerste seizoen ontving Glee over het algemeen positieve recensies van critici. Het seizoen werd genomineerd voor 19 Emmy Awards, vier Golden Globe Awards, zes Satellite Awards en 57 andere prijzen.

Hoofdrollen waren er voor Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Dianna Agron, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch, Kevin McHale, Amber Riley, Mark Salling, Jenna Ushkowitz, Jayma Mays, Jessalyn Gilsig, Heather Morris, Naya Rivera, Mike O’Malley, Harry Shum jr., Dot Marie Jones en Chord Overstreet.

Glee is vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter