Hocus Pocus 2 vanaf 30 september op Disney Plus Nederland

De Sanderson zusters terug! Hocus Pocus 2, een Original film, is te streamen vanaf 30 september op Disney Plus Nederland. De film ziet de terugkeer zien van Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy. Bekijk de trailer hieronder.  

 

Hocus Pocus 2 Disney Plus

Hocus Pocus 2 op Disney Plus Nederland

Hocus Pocus 2 is een live-action vervolg op Disney’s cultklassieker Hocus Pocus uit 1993, geregisseerd door Kenny Ortega (High School Musical). Het draait om drie jonge vrouwen die per ongeluk de Sanderson Sisters terugbrengen naar het moderne Salem en moeten bedenken hoe ze kunnen voorkomen dat de kindhongerige heksen een nieuw soort ravage aanrichten in de wereld. De originele cast, bestaande uit Bette Midler als Winifred, Sarah Jessica Parker als Sarah en Kathy Najimy als Mary, zullen terugkeren.

Andere rollen zijn er voor Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson, en Nina Kitchen.

Het vervolg wordt geregisseerd door Anne Fletcher. Jen D’Angelo (Workaholics) is ingehuurd om het scenario te schrijven. Het wordt geproduceerd door Lynn Harris en Steven Haft. Uitvoerende producenten zijn Adam Shankman, Ralph Winter en David Kirschner.

Hocus Pocus 2 is vanaf 30 september 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter