Hollywood carrière voor Yolanthe Sneijder-Cabau

Yolanthe Sneijder-Cabau zal binnenkort te zien zijn naast Mark Wahlberg in Pain & Gain. Hieronder zie je een clip uit de film waarin ze schittert (lees: met belabberd Engels er blijkbaar mee weg komt). Yolanthe Sneijder-Cabau speelt in de film de vriendin van Mark Wahlberg.

De vraag of Sneijder-Cabau al dan niet de eindmontage van de film van regisseur Michael Bay had gehaald hield Nederlandse gossip-journalisten wekenlang bezig. Haar agent weigerde op den duur zelfs nog in te gaan op nieuwe geruchten dat haar bijdrage wel of niet op de montagevloer was beland.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris) krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.

Pain & Gain draait vanaf 15 augustus 2013 in de Nederlandse bioscopen. De cast bevat rollen voor Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Ed Harris en Tony Shalhoub. De film wordt geregisseerd door Michael Bay.