Home Alone reboot Home Sweet Home Alone vanaf 12 november op Disney Plus

Disney Plus heeft eindelijk de releasedatum aangekondigd voor de aanstaande Home Alone-reboot, getiteld Home Sweet Home Alone. De film ziet Archie Yates (Jojo Rabbit) in de hoofdrol en is vanaf 12 november te zien op Disney plus.

Home Sweet Home Alone

Max Mercer is een ondeugende en vindingrijke jongen die is achtergelaten terwijl zijn familie in Japan is voor de feestdagen. Dus wanneer een getrouwd stel dat probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen, hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen tegen de indringers… en hij zal er alles aan doen om ze buiten de deur te houden. Er volgen hilarische grappen, maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen plek is zoals thuis.

De hoofdrollen in Home Sweet Home Alone worden gespeeld door Archie Yates, Ellie KemperRob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki en Chris Parnell.

De film is geregisseerd door Dan Mazer (Dirty Grandpa) en geschreven door Mikey Day (Brittany Runs a Marathon) en Streeter Seidell (CollegeHumor). De reboot wordt geproduceerd door Hutch Parker en Dan Wilson.

De Home Alone-franchise begon met de originele film in 1990 met in de hoofdrol Macaulay Culkin, die vervolgens de meest winstgevende film van dat jaar werd, met een wereldwijde opbrengst van $476,6 miljoen (gelijk aan $934 miljoen in 2019). De film werd geregisseerd door Chris Columbus en is bedacht door John Hughes. Uiteindelijk kent de ​​franchise vijf films in totaal, waarvan slechts twee met Culkin in de hoofdrol. De laatste film was Home Alone: ​​The Holiday Heist in 2012 die op televisie debuteerde.

Home Sweet Home Alone is vanaf 12 november te zien op Disney plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter