Gaten Matarazzo aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con

Fans van de hitserie Stranger Things kunnen hun hart ophalen tijdens deze wintereditie van Heroes Dutch Comic Con 2018, want niemand minder dan Gaten Matarazzo is aanwezig als special guest!

Gaten is wereldwijd bekend geworden door zijn hoofdrol in de populaire serie Stranger Things waar hij de rol van Dustin Henderson speelt. Mede dankzij zijn acteerprestaties heeft deze serie de award “Outstanding Performance in an Ensemble in a Drama Series” gewonnen. Dit was echter niet zijn acteerdebuut. Zo begon hij op Broadway als Benji in Priscilla Queen Of The Desert en vertolkte hij de rol van Jezus in Godspell Cast of 2032. Tevens maakte hij deel uit van Radio City Christmas Spectacular waarin hij de rol van Ben vertolkte en was hij te bewonderen als Gavroche tijdens de nationale tour van Les Miserables.

Gaten Matarazzo

Naast acteren zet Gaten zich in voor goede doelen. Dit doet hij door onder andere fondsenwerving voor CCD Smiles, een organisatie die helpt met de bekostiging van operaties voor mensen die aan Cleidocraniale dysplasie lijden.

Gaten zal beide dagen aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs, Utrecht op 24 en 25 november, waar hij zijn fans zal ontmoeten. Koop hier jouw ticket voor Heroes Dutch Comic Con én photobooth ticket met Gaten Matarazzo.