Horrorfilm Blood Red Sky vanaf 23 juli op Netflix

Vanaf 23 juli kun je bij Netflix kijken naar de horrorfilm Blood Red Sky. Nadja en haar zoon van 10 vliegen ‘s nachts van Duitsland naar New York als een groep terroristen op gewelddadige wijze het vliegtuig kaapt en de passagiers bedreigt. Opeens staat Nadja voor een onmogelijke keuze: moet ze een innerlijke, duistere kracht ontketenen die ze jarenlang voor haar zoon heeft verborgen om hem te redden? De jagers worden de prooi in deze actiehorrorfilm. Bekijk hieronder de Blood Red Sky trailer.

Blood Red Sky trailer

Een groep terroristen kaapt een transatlantische vlucht waarop een moeder met haar zoontje aanwezig zijn. Het blijkt echter dat deze moeder een mysterieuze ziekte met zich mee draagt. Ze is niet bang om haar razernij hiermee vrij te laten om haar zoontje in veiligheid te brengen.

Er zijn rollen voor onder meer Peri BaumeisterKais SettiAlexander ScheerDominic Purcell en Graham McTavish.

De film is geregisseerd door Peter Thorwarth op basis van een scenario dat hij schreef samen met Stefan Holtz.

Blood Red Sky is vanaf 23 juli te zien op Netflix!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter