Horrorfilm His House vanaf 30 oktober op Netflix

In de nieuwe horrorfilm His House van Netflix ontsnapt een stel uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan om een nieuw leven te beginnen in een klein dorp in Engeland. Hier lukt het de twee vluchtelingen ook niet om te aarden, want ze krijgen te maken met onverklaarbare, kwaadaardige verschijnselen. De film is vanaf 30 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

His House op Netflix

In His House volgen we een jong koppel die proberen te vluchten uit oorlogsgebied Zuid-Soedan. Het lukt het koppel om te ontsnappen en zij komen terecht in een klein wit stadje. Ze vestigen zich daar, in de hoop om hun leven weer opnieuw op te bouwen. Het koppel ontdekt al snel dat er een sinistere sfeer heerst.

De film is geschreven en geregisseerd door Remi Weekes, naar een verhaal van Felicity Evans en Toby Venables. De hoofdrollen zijn voor Wunmi Mosaku, Sope Dirisu en Matt Smith.

Mosaku zei eerder:

“I loved the script and I had never read anything like it. There’s something so special about this film, the emotional journey. The truth is the scariest thing. The suspense is everything that you’ve been through. You’re haunted by the past, you’re haunted by the present, you’re haunted by the house, you’re haunted by the fact that you’re away from home and in a foreign country, and you’re haunted by the things that you’ve done.” 

De film ging in wereldpremière op het Sundance Film Festival op 27 januari 2020. His House is vanaf 30 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter