Hotel Transylvania: Transformania vanaf 14 januari 2022 op Prime Video

Hotel Transylvania: Transformania is vanaf wereldwijd via Amazon Prime Video te zien. Het vierde en laatste deel van de Hotel Transylvania franchise (in het Nederlands Hotel Transsylvanië op zijn Kop) zal niet in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, maar enkel verschijnen op de streamingdienst. Bekijk hieronder de trailer.

Hotel Transylvania Transformania op Amazon Prime Video

Drac and the Pack zijn terug, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien in Hotel Transylvania: Transformania. Herenig je met je favoriete monsters voor een gloednieuw avontuur dat Drac (Brian Hull) presenteert met zijn meest angstaanjagende taak tot nu toe. Wanneer Van Helsing’s (Jim Gaffigan) mysterieuze uitvinding, de ‘Monsterification Ray’, de mist ingaat, worden Drac en zijn monster vrienden allemaal getransformeerd in mensen, en Johnny (Andy Samberg) wordt een monster! In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is, en voordat ze elkaar gek maken. Met de hulp van Mavis (Selena Gomez) en Drac Pack, is het een race tegen de klok om een manier te vinden om zichzelf terug te veranderen voordat hun transformaties permanent worden. In de film zijn ook de stemmen te horen van Kathryn Hahn (Ericka), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin the Invisible Man), Keegan-Michael Key (Murray), Fran Drescher (Eunice), Brad Abrell (Frank), en Asher Blinkoff (Dennis).

De Nederland stemmen cast van Hotel Transylvania: Transformania bestaat uit Joey Schalker, Ferry Doedens, Ilse WarringaLiza SipsPaul Groot, Marcel Jonker, Marjolein Spijkers, Charly Luske, Fernando Halman, Edward Reekers, Huub Dikstaal, Tony Neef, Jannemien Cnossen, Hidde Petiet, Manou Jue Cardoso, Fien van Doesburg en Jack Toorop.

Voor het laatste hoofdstuk van de Hotel Transylvania-filmreeks keert franchise-bedenker Genndy Tartakovsky terug als een van de scenaristen en uitvoerend producenten. Selena Gomez is ook uitvoerend producent, terwijl ze haar rol herneemt als Drac’s dochter, Mavis, naast Andy Samberg, die terugkeert als Johnny. De film is geregisseerd door Jennifer Kluska en Derek Drymon, geproduceerd door Alice Dewey Goldstone en geproduceerd door Tartakovsky, Michelle Murdocca en Gomez. Het verhaal is van Genndy Tartakovsky met een scenario van Amos Vernon, Nunzio Randazzo en Genndy Tartakovsky.

Hotel Transylvania: Transformania gaat op 14 januari 2022 in première op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter