How I Met Your Father vanaf 9 maart op Disney Plus

Volgende week verschijnt How I Met Your Father in Amerika bij streamingdienst Hulu. Vanaf 9 maart 2022 zal de serie How I Met Your Father ook te zien zijn in Nederland op Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer.

How I Met Your Father op Disney Plus

De serie volgt het verhaal van hoe Sophie (Hilary Duff) de vader van haar toekomstige kind (of kinderen) ontmoette en begint in 2022, wanneer zij en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen uit het leven, en hoe ze verliefd zullen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Naast Duff zullen ook Kim Cattrall, Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma te zien zijn in de serie.

De serie bestaat uit 10 afleveringen. This Is Us showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas aan boord zijn als uitvoerende producenten.

How I Met Your Mother is een komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De reeks won zowel in 2006, 2007 als 2008 een Emmy Award voor de Art Direction, en in 2006 tevens een tweede Emmy voor de cinematografie. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.

How I Met Your Father is in Nederland vanaf 9 maart 2022 te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter